Waarom geluid opnemen?

stable-studio-historie-archiefWilt u een single, demo of CD opnemen in een professionele geluidsstudio? Breng de productie van uw geluidsopname naar een hoger level door geluid op te nemen bij Stable Studio in Arnhem. Onze geluidsstudio heeft meer dan 45 jaar ervaring in het opnemen van geluiden voor particulieren, bedrijven en koren. Zelfs het mixen van uw geluidsopname kunt u laten verzorgen in onze studio. Onze studio voorziet in alle behoefte om een professionele geluidsopname te maken. Komt u daarom zeker eens langs om te ontdekken wat er zoal mogelijk is. Wij kenmerken ons door een persoonlijke aanpak en zijn op ondersteunende wijze betrokken bij het verwezenlijken van uw droom. Laat ons u daarom helpen bij geluid opnemen!

Voor wie is onze studio geschikt?

Recording, mixing, mastering en audio restauratie maken onderdeel uit van onze dagelijkse werkzaamheden. Het zijn zaken die u ons daarom kunt toevertrouwen. Wij doen er alles aan om u een opname te overhandigen waar u helemaal tevreden over bent. Schroom daarom niet om eens langs te komen of een berichtje te sturen. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag wat er zoal mogelijk is in onze studio en welke investering dit van u vraagt. Of het nu gaat om het inspreken van een commercial, het opnemen van een cd of wellicht mixen voordat een cd wordt gedrukt, Stable Studio is de ideale partner om mee samen te werken! Voor Bands, Muziekgroepen, Koren, etc. is Stable Studio al jaren een gewaardeerd partner.

Waarom u langskomt in Stable Studio

Heeft dit het vuur aangewakkerd en bent u zo enthousiast dat u staat te popelen om aan de slag te gaan? Dan zetten wij onze voordelen graag voor uiteen:

– Stable Studio is een geluidsstudio met meer dan 45 jaar ervaring en vakmanschap.
РWij zijn het vertrouwde adres voor zowel bedrijven, particulieren als kantoren. 
– Wij kenmerken ons door een persoonlijke aanpak en een budgetvriendelijke werkwijze.
– U kunt bij ons terecht voor recording, mixing, mastering en audio restauratie.

Wilt u ontdekken of wij de juiste partner zijn om mee samen te werken? Bel of mail ons voor een afspraak. Wij vertellen u graag over onze diensten en welke voordelen dit u oplevert.

 

2159total visits,1visits today